maanantai 5. joulukuuta 2011

Hilavitkutusta

Tämän päivän treenit koostu puomista, kepeistä ja hyppy-hilavitukutuksesta. Jos alotetaan puomista. Avustaja palkkasi taas oikeasta paikasta. Suoritettiin kuumentaen. Lelupalkka miulta tai avustajalta. Ei tänään enään lähteny niin vahvasti miun liikkeeseen, muttei vielä kestäny reipasta ohijuoksua. Miun pitää ilmeisesti kehittää joku tarpeeks kattava taulukkosysteemi, johon rastitan erilaisten toistojen määrät. Vihkoon merkkaan jo yleisemmän kuvauksen treeneistä. Hyvä fiilis pysy mulla koko treenin ajan. Jes! Kaikkiaan onnistuneita toistoja. Kyllä se tästä. :) Videoita saattaa ilmestyä jahka saan ne kamerasta koneelle..
 Keppejä on pitäny "testata" aiemmin mutta on jäänyt. Eli en meinaa luottaa koiran suorittamiseen vaan varmistelen liikaa kepeille vientiä ja saatan pitkälle. Tänään tuli todistettua että kyllä se osaa hakea avo- ja umpikulmat ja suorat kulmat kanssa. Leijeröintiä kokeiltiin jotta mie ite tajuan pitää etäisyyttä enkä hipistele vieressä. Leijeröinti onnistu. Kokeilin myös pikkuhiljaa ottaa etäisyyttä keppien loppua kohden saaden hyvin jatkettua seuraavalle esteelle. Indy ottaa imua mun liikkeestä. Kokeillaan jos sais nopeutta lisättyä ilman mun liikkeen nopeuden muuttamista.
 Ja ne hilavitkutukset. Eli semmonen hyppykuvio. Sisälsi erilaisia käännöksiä ja takaakiertoja. Yhtä rimaa meinas pudottaa. Oli harjotuksen eka hyppy ja muita 5cm korkeempi. Parin pudotuksen jälkeen laitoin saman riman ylikorkeeks. Eikä pudottanu kertaakaan. Ekaa rimaa oon pitäny korkeempana muissakin harjotuksissa, koska Indy ei meinaa keskittyä ekaan hyppyyn vaan (niin kun mie sanon)"räkii" sen.. Kun rima on korkeempi joutuu se tekemään enempi töitä ja keskittymään hyppyyn.
 En jaksanu eile ruveta kirjottamaan, mutta oltiin tokoilemassa. Tehtiin seuraamisharjotuksia ja liikkeestä pysähdyksiä, istumisia ja makaamisia. Seuraamisessa on meinannu ruveta tekemään sitä mistä jo oltiin päästy eroon, eli "unohtaa"/ei malta istua pysähdyttäessä. 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti