tiistai 5. kesäkuuta 2012

Kipu lähtee treenaamalla, vai miten se oli?

Herkullisen näkönen iltapöperö. :)
Reilu pari viikkoa on treenattu ja syöty tarkalla ohjelmalla. Kyllä ne tulokset alkaa tuntumaan ja näkymään. :) Pikkusen on tullu treenattua enempikin mitä ohjelma sanoo(shh!! ihan salaa..). Pöperöt on kiltisti syöty vaikka pikkusen ruokahaluttomuus onkin vaivannut. Treeniä edelleen 4(-5) salikertaa viikossa + 4(tai niin, ties kuinka monta) kertaa viikossa. Painoja on pitäny alkaa lisäilemään pikkuhiljaa. Tänään laitoin Samulille taas viestiä että koska olis seuraavan pt-tunnin paikka. :)
Ja kun tää blogi alkaa laajenemaan koirista sali- ja yleishöyhötysblogiksikin niin laitetaan sitte aiheeseen liittyviä kuviaki!
 Tänä maanantaina ei päästykkään Oreniukselle töiden takia. Eli juu, mie alotin kesäduunin kassalla. Ekana päivänä oli pikkusen ristiselässä kipuja ihan tottumattomuudesta ja hartioiden jännittämisestä. Mutta mikäpä onkaan parempi lääke kuin salitreeni! Ai ei vai? No ei se ainakaan hullummaks menny. Maanantaina kävin kanssa korva-, nenä, nielupolilla. Syksyllä pitäs koittaa nielurisaleikkaus! On sitä odoteltukin. :) Siitä seuraa sitte pari viikkoa saikkua ja liikuntakieltoa.. damn..

Mupet iltapissillä..
 Autokoulujuttujen kanssa on ollu kiirettä. Tai pitäs olla kiirettä, notta ykkösellä läpi menis. Maanantaina olis teoriakoe.. Kyllä mie vaan oon sitä mieltä, että ihme kikkailu pilkun n*ssintaa se on.. (Vai oonko vaan katkera?) Koulurästejä olis aika ruveta tekemään ja pikkuhiljaa lukemaan syksyn kirjotuksiin. Hyi yäk.. Ja on tässä taas yritetty hiljaa mielessä ja ääneen pohtia, että mitä sitä isona tekis..
 Ja jos niistä koirailuistakin vielä jotain.. Eli Lappeenrannan iltakisoihin torstaille 14.6. olis tarkotus ilmottautua. Josko sieltä niitä nollia tupsahtelis. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti