sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Kisoja ja kevätpörinää

Kevät on tullut!! Ulkona oli tänään 17 astetta lämmintä! Vitetettiin mukava päivä Käpälämäessä kisoissa ja nyt meikäläinen on postittamista vajaa koetoimitsija ja kouluttaja. :)
 Tiistaina käytiin Kotkan iltakisoissa hakemassa kaks hylkyä. Ensimmäinen rata meni jännityksen piikkiin ja toinen rata oli tosi hyvä! Olin myöhässä yhdessä kohdassa ja Indy vikkelänä poikana kerkisi hyppäämään yhden hypyn väärinpäin.
 Lauantaina oli Kouvolan kisat. Ensimmäinen rata hylky, alku hajos liian vahvaan haltuunottoon ja sen jälkeen väärä este. Toiselta radalta saatiin 10 ajalla -14,??. Ensimmäinen 5 tuli rimasta ja toinen oli miun sössimä kielto.
 Kevään kunniaks tuli ostettua uudet popotki! Inov -8 Bare-Grip 200 ompi malli. :) Tänään treenasin niillä tekonurmella ja kyllä oli ihan mahtava pito! Alusta asti tosi mukavat jalassa. Huomenna näillä Oreniukselle.

 Salilla on käyty ahkeraan ja ruokavalioon keskitytty. Kyllä se siltä tuntuukin. :) Ihan uusilla fiiliksillä treenaamaan, huomenna Orenius ja salille ennen sitä.

Viimekertainen Orenius oli kyllä ihan tötöilyä.. Huomenna keskitytään paremmin. Lupaan. Mutta jälleen kiitokset Jerelle kuvaamisesta!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti