keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Mörrimöykky kömpii ulos kolostaan!

Tuli vammautettua selkä ihan kunnolla ylirasituksesta(tuossa 8.5.) ja tramal-piikkien + muiden superlääkkeiden ja levon voimin selvittiin parissa viikossa. Ei siitä sen enempää.. Muuta kun että oli muuten s**tanasta.
 Sunnuntaina 20.5. alotettiin treeni ja dieetti. Tähän mennessä voi sanoa että hyvässä vauhissa ollaan ja ruodussa on pysytty. Ja varmasti pysytäänkin. Pt:n kanssa tapaamista taas kaavaillessa.. Maanantaina 21.5. mentiin jo Oreniukselle. Tosin ei tada ainakaan tältä seisomalta olla mitään muistikuvaa treeneistä. Videota ei ole kun hovikuvaaja Jere ei ollu mukana. ;)
 Ja sitte tuli urtikarian(=nokkosrokko) vuoro! Torstai(24.5.) yönä ilmesty paukamia/ihottumaa/... joka paikkaan. Kutina oli hirvee ja taas lääkitystä.. Parilla treenitaukopäivällä selvittiin ja heti lauantaina taas salille. Eikä sunnuntaina edes päässy salille kun oli helluntai, roar! Se sunnuntai meniki sitte tupla-aerobisen saattelemana. :)
 Maanantaina 28.5. oltiin taas Oreniuksella. Meni kyllä varsin hyvin. :) Samoja huolimattomuuksia toistuu ja huomaa kyllä missä vaiheessa rupes hapottamaa. Mut eteen päin sano mummo lumes! Dokumenttiakin on:Ja niin, tänään(tarkemmin eilen) oli Cesar Millanin seminaari-show Hartwall-areenalla. Kyllä se mies on vaan niin mahtava, kyllä kannatti!! Kuvata ei saanu tilaisuuden aikana, eikä kyllä voiu yrittääkkään kun oli akku finito.  Tosin, tottakai piti hankkia hieno Cesar Millan -paita, tai "packleader"-paidan. :))
 Tänään oli myös viimonen koulupäivä tänä lukuvuonna(jos koululla pyörähdys nyt koulupäiväksi lasketaan)! Jiiiiihhhaaaa!! Tosin kesällä odottaa työt, kirjotuksiin valmistautuminen ja roikkuvat koulutyöt.. Ja tietysti ittensä ja koiran treenaaminen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti