lauantai 20. joulukuuta 2014

Koirain kätkö tekee paluun!!

Pitkästä aikaa!
Paljon on kerennyt tapahtua parissa vuodessa, jonka blogi on ollut tauolla.

Mm. opiskelujen saralla on tapahtunut paljon. Pääsin ylioppilaaksi keväällä 2013. Muutin Indyn kanssa Tampereelle, jossa opiskelin vuoden urheiluhierojaksi. Perustin valmistuttuani hierontayrityksen ja muutimme korkeakoulupaikan perässä Lappeenrantaan. Puolen vuoden ja 30 opintopisteen jälkeen muutimme takaisin Pirkanmaalle, kun sain opiskelupaikan Tampereelta. Nyt jatkan sairaanhoitajaopintojani Ylöjärveltä käsin.

Uusi koti Ylöjärvellä. :)

 Loukkasin selkäni salitreenien yhteydessä ja jouduin jättäytymään salitouhujen parista pitkäksi aikaa, eikä intokaan ollut enään niin suuri hankaluuksien myötä.. Nyt tähtäimesä onkin löytää terveellinen, tasapainoinen ja monipuolinen elämäntapa, eikä viedä kaikkea tekemistä liiallisuuksiin. Myös agility on ollut tauolla alituisten elämänmutosten ja -tapahtumien myötä.. Nyt kun elämäntilanne alkaa tasaantumaan, on aika palata vanhojen harrastusten pariin uudella ja sitäkin suuremmalla innolla!

Vilaus keskeneräisestä olohuoneesta..
Ja keittiö,.

Ja koska pakka ei ole sekoittunut vielä riittävästi, täytyy minun ilmoittaa että laumamme kasvaa joulun jälkeen yhdellä kirsulla! Mutta siitä lisää myöhemmin.. ;)


Tervetuloa lukemaan ja seuraamaan uusia kuvioitamme!


P.S. Ylöjärven ja Tampereen seudulla asuvat, käykäähän vilkaisemassa hierontakotisivujani. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti