sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Treenipäivitys

Tänään hilpastiin hallille päivällä. Eilen rupes huolestuttamaan se puomin alastulo. Tänään kuumensin koiraa puomille, käskyllä pysäytin kontaktille ja lelupalkka oli muutaman metrin päässä alastulosta ja koira vapautettiin lelulle. Vaihtelevaa menestystä suorittamisessa. Indy selkeesti tietää että kontaktille on pysähdyttävä, mutta paikka on sen mielestä 20cm ylempänä kun mun mielestä pitäis olla. Ja siis haluan että ne etutassut on maassa ja ettei se koira rupea hidastamaan aina vaan aikasemmin. Ja muistuttaakseni esim. A:lla tämmöstä problemia ei ole. Tosiaan, muutaman hyvän suoriuksen sain kuumentamisella. Jätin tältä päivältä siihen puomin.
 Ja kuten eilen totesin, Indy ei käskyllä vielä hae keppejä. Kepeillä siis myös kuumennusta tänään avo- ja umpikulmista. Aiemmin varma umpikulma häikkäs pahemman kerran, mutta avokulmat jopa onnisti. Ja se mistä olin tosi ilonen, niin pystyin vedättämään kepeillä ilman että Indyn suorittaminen häiriinty. :) Etäisyyttäkin saa jo kohtalaisen hyvin otettua.
 Ennen puomia ja keppejä kuitenkin tein paria eri n.10:n esteen pätkää joissa oli ihan mukavasti haastetta. Halusin kokeilla äänetöntä ohjausta. Se toimi vallan hyvin ja varmaan vähennänkin nyt aika paljon äänen käyttöä ohajtessa. Ja Indy on kyllä niin timanki ohjauksen lukemisessa ja käännöksissä! Ja rimatkin pysy hyvin ylhäällä. Toisessa pätkässä oli samanlainen alotus kun Zeljkon koulutuksessa taannoin. Ekalla kierroksella tarvin irrallista siivekettä blokkaamaan suoran linjan miun luo, mutta pian hoksas. Päällejuoksukin onnistu mahti hyvin. On se poika hieno ♥ :) Johan tässä alkaa olla makeaa mahan täydeltä. :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti