sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Iidan valmennus 12.11.

Oli oikein kiva valmennus! Tykkäsin radasta. Olen nyt yrittänyt ajatella hyviä liikkeelle lähtöjä ja "etumatkojen" hyväksi käyttöä. Paikoin oli ihan ok ja paikoin en käyttäny niistä saamaani hyötyä.. Eli jatketaan niillä. Samaten Indyä pitäis vielä enämpi siedättää kestämään vedätykset ja etäisyyttä. Itsenäistää suorittamista pitäis kanssa vahvistaa. Eka rima ei pudonnu kertaakaan! Jes! Jos myö joskus päästäs siitäki kirouksesta eroon. 
 Kehuja saatiin välistävedoista ja takaakierroista. :) Vähän piti muuttaa takaakiertojen rytmitystä ja vähentää molemmissa sitä turhanpäivästä varmistelua. Sain Indyltä muistutusen myös miten putket imee.. Asenne miulla pysy aika hyvänä koko ajan. Ja napakkuuskin oli ihan riittävä pienellä piiskuroinnilla. :) 
 Ja valssit.. Valuu ties minne. Ja miks mie oon niiden käytön lopettanu?! Itse sukkestio? Tod.näk.. Taas aika hyvin oon päässy eroon siitä en "mie kerkee" asenteesta mutta nyt pitäs vaa päättää oikeesti keretä ja ylipäänään tehdä valsseja ja persjättöjä. Takaaleikkauksilla turha toivo. Hölmö minä. Valsseja harjottelemaan urakalla. Ja ennakointeja ennakointeja...
 Kontakteista sen verran että namilätkät ja nose touchit on lennelly kaivon pohjalle. Lopetan pilkun n*ssinnan katotaa mihi joudutaan. Yritän saada videoita kontakteista tänne. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti