tiistai 29. marraskuuta 2011

Päivittelyä

Käytiin koeajamassa Homeetan uusi tekonurmipohja perjantaina. Hyvä oli, koira ei liukastellut. Paikoin oli täytteet vähän epätasaisesti mutta hyvin vähäisesti kuitenkin. Eikä polyä enää! :) Mutta ne treenit.. Kaikki kontaktit oli. A on vaan hieno. Keinulla Indy meni ohjuksena päästä päähän ja sen yli.. Ilmeisesti bongasi seuraavana olevan renkaan.. Seuraavan kerran keinu toimi varsin hyvin. Vähän jää turhaan oottelemaan että laskeutuu, mutta menettelee.. Puomin tekee niin kun on oppinut. Jää nätisti etutassut kontaktille ja takatassut kontaktin yläpuolelle. Näillä mennään. Yleisesti ottaen Indy oli vaisu. Veikkaan, että oli vain rasituksesta väsyny. Asiaan myös vaikutti mun flegmaattinen ohjaus.. Vähän jäi huono maku suuhun, vaikka kontakteilta sain mitä odotin.
 Helin treenit peruuntui tältä viikolta ja ens viikolla oleviin ei päästä.. Harmittaa. Tosin ens viikolla on lauantaina möllikisat ja vois mennä Indyn kanssa tesmailemaa. Varmaan myös tuomarinsihteeriks tötöilemään. :)
 Alkaa ottaa pattiin kanssa kun ei ole mun Total Agilitystä kuulunu mitään.. Maksettu on jo kolme viikkoa sitten ja yhteyttä otettu. Vastauksena pahoitteluja ja sanoivat syyksi tekniset ongelmat(ilmeisesti lähettämisessä?).. Viime viikon lopulla piti asian olla korjautunut, mutta eipä näy.. 
 Nyt kun on agilityn saralta ragettu, niin voi hyvin siirtyä ylistämään tokoa! Jep, tokoa. Mie oon Indyn kanssa taas ruvennu pikkuhiljaa tokoilemaan ittekseni ja käytiin sunnuntaina ohjatuissa treeneissäkin. Indy oli ihan loistava! Etenkin treenimäärään nähden. Jos myö sitte ens vuonna suunnattais kisoihinki. ;) Se tosin edellyttää treenienkin vakiinnuttamista. Sunnuntaisin siis!

Ja tässä vielä pätkä treeneistä. Ja intouduin laittamaa musiikkiaki taustalle..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti