keskiviikko 9. marraskuuta 2011

"Touch" part 3

Ja niin.. Edellisestä onki sitte kulunu ikuisuus. Mie meinaan saada tykytystä koko ajatuksesta. Toi elukka on iha mahottoman vaikee tän asian kanssa. Ja tietty mun taidoissa puutteita. No mutta nyt testattiin pitkän suunnittelun jälkeen semmosen laudan kanssa läpyskää. Ja pelottaa taas takaraivossa että menee taas samoille raiteille kun perus läpyskän kanssa. Muutama hyvä toisto, mutta ei kestä yhtään matalammassa vireessä vaatimista. En välillä oikeen tiiä mitä pitäis tehä.. Paremmin nyt toimii laudan kanssa mutta vaikeeta on.

Indy on nyt etenki viimosimmissa parissa treeneissä ollu semmoin viritetty ohjus. Mukavaa menoa ja tosi kiva ohjata. :) Itsenäisyyttä pitäis vaan saada lisää, lisää, lisää vaan. Maanantaina oli suklaakisat treeniporukalla. Meni meillä vähän harjotteluks. Indy pääs menemään myös lainaohjaajan kanssa koira-arpajaisissa. Mie pääsin viemään lisäks Maisa-parsonia ja kääpiövillakoira Janea. Kyl noi parsonit on ihanii. <3

Ja eilen tuli hankittua total agilityn eka oneline classroom. Total agilityllä, valmennuksilla ja itsenäisillä treeneillä luultavasti mennään talvi. Ja kontaktit pitää kyllä saada valmiiks.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti