tiistai 6. joulukuuta 2011

Itsenäisyyspäivän treenit

Käytiin aamusta jo hallilla. Taas työn alla oli puomi, kepit ja nyt myös ilmeni juttuja A:n kanssa. Lisäks oli ratapätkää. Puomilla tehtiin pyöreesti 10 toistoa. Avustaja palkkasi kontaktilla. Ennen puomia oli kaikissa toistoissa hyppy. Kaikki toistot oli hyviä. Viimeinen oli erinomainen ja jätettiin tältä erää siihen. Indy alkaa selkeesti hakemaan jo paikkaa. :)
 Kepit oli ratapätkään liitettynä ja tehtiin kanssa nopeutta kepeille. Ja pyrin irrottamaan koiran suoritusta miun liikkeestä. Yleensä kaahotan koiran rinnalla/ohi, nyt jättäydyin jälkeen. Keppien päässä oli lelupalkka. A oli osana ekaa ratapätkää. A:n suorittamisessa rupes tapahtumaan kummia ja otettiin avustaja myös A:n alastulolle. Miun liikkuminen oli onnetonta. Syynä on kipee lonkka/pakara eilisestä kaatumisesta hallilla.. Ja ohjauskin oli huolimatonta. Toinen pätkä oli paljon parempi. Keskityin ohjaamaan ja liikkumaan paremmin.
 Lauantaina on Homeetan hallilla möllikisat klo 10 alkaen, tervetuloa! Myö mennään palkkailemaan kontakteille ja kokeilemaan vähän mun kisatilannefiiliksiä pitkästä aikaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti