sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Orenius 18.12.

Juha tuli Kouvolaan ja on sitä odotettukkin! Tykkäsin radasta kovasti. Paljon oli takaakiertoja. Nehän on meiän vahvuus mutta jostain syystä tein puolivalsseja(vanhasta muistitsako?), mutta huomautuksen jälkeen taas rullas. Pituutta on tehty vähän ja se näky. Mutta ei paljoa vaadi että on kunnossa. Oli siis pituus jolta täyskäännös putkeen. Ei kestäny kun jätin suorittamaan yksin ja meinas jättää vähän kesken. Toinen yksittäinen este jota pitää treenata on pussi. Pitäs saada perus oletuksesk että pussista mennään kovaa ja eteenpäin. Ja pitää saada hakemaan putkia paremmin. Ja eteenkäsky missä se on?!
 Ja sitte mitä meni hyvin. Juhalta tuli erityiskehuja meidän vippauksista. :) Takaakierrot oli lopulta oikein hyviä. Saksalainen meni hyvin vaikka meinaankin aina ottaa koiran mukaan. Poispäin käännötkin meni hienosti ja jaksoin juosta varsin hyvin vaikka lopussa jalat olikin ihan hapoilla.. Mutta eikös se kerro että oli hyvä treeni? :P Indy jakso hienosti ja kokonaisuus oli Juhasta hyvä.
 Nyt olis suunnitelmissa mennä varmaan tammikuussa Vantaalle Oreniukselle ja jatkossa käydäkkin siellä säännöllisesti. Total Agilitynkin pitäis ruveta pelittämään ennen joulua. Hyvä fiilis!! :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti