torstai 7. kesäkuuta 2012

Eikö tää rampana oleminen lopu ikinä?!

Että tälläsiä fiiliksiä!
Tidii!! Tänään kun töihin asti pääsin tuli päksistä soitto, että mulla olis nielurisaleikkaus ens viikon keskiviikko aamuna klo 7! Ja mitäpäs leikkauksesta seuraa muuta kun sairaslomaa ja urheilukieltoa! huoh. Toisaalta hyvä ettei leikkaus mene syksyyn ja kirjotusten päälle(plus tässä ajassa ei kerkiä panikoimaan niin paljon. ehkä.). Saa nähä jos toisella viikolla vois jo pikkuhiljaa palailla salille. Pitää vaan olla varovainen, ettei suonet rupee vuotamaan nielusta ja sitte se olis osastolle. Ja selässä oleva hermovamma muistuttelee vielä ittestään vähäsen..
 No mutta! Joka tapauksessa päivä alko tänään reilun 45min reippaalla aamulenkillä ja töistä päästyä kävin salilla. Eihän siinä.. Viikonloppuna vois käydä vielä yhen salin ja vois yrittää päästä uimaan vielä tällä viikolla. Seuraava Samulin pt-tunti taitaapi olla maanantaina. Viimehetken treenit ennen leikkusta. :P Yrittää tosiaan suorittaa treenejä parhaansa mukaan alkuviikosta, kun tuskin on keskiviikon jälkeen kykenevä edes juomaan vettä hetkeen..
 Oreniuksen treenit jää 2-3:lta seuraavalta viikolta siis pois. Saa nähdä jos sais jonkun sijaistamaan.. Eilen ilmotin Indyn Lappeenrantaan iltakisoihin torstaille(14.6.), mutta joudutaan perumaan leikkauksen takia..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti