sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

plus miinus nolla -fiilikset

Sairaslomalta paluu on tapahtunu liukuen ja syömiset on ollu pari päivää ihan mitä sattuu.. En tykkää.. Opiskelujututkin ahistaa. Kaiken kukkuraks luulin pääseväni huomenna Juhan koulutukseen, mutta muistin työvuoron väärin. En pääse myöskään VAU:n epiksiin mihin jo suunnittelin meneväni. Mur!! Tähän kaikkeen kiukustuneena lähin juoksemaan! Pitkästä aikaa. Teki hyvää. :) Ja huomenna paluu takas tiukkaakin tiukempaan ruotuun! Aamulla aerobinen ja siitä salille. Ja 11.30 töihin. Illalla ei mitään enää kerkiäkkään. Ja vihdoin sovittiin tapaaminen Samulin kanssa. Tiistaina on mulla vapaapäivä niin se sattu siihen hyvin. :) Ja vaikka kuinka tuntuu rappiolta, niin kaiken syömättömyyden plus kuivumisen jälkeen on nesteet palautunu, mutta läskiä ei oo tullu. :)
 Tänään kävi perhetutut Kiimingistä kylässä ja heidän kahden tytön kanssa käytiin hallilla kokeilemassa miten koirat kulkee. Varsin hyvinhän ne tytöillä kulki. :) Tuli siinä pienet treenit itekkin niiden kanssa vedettyä.
 Kaikkiaan tältä päivältä on jäljellä aikalailla plus miinus nolla -fiilikset. Eli kiukuttaa, väsyttää ja ahistaa, mutta myös paljon positiivisia juttuja on ollu. Nyt vois vatsa- ja selkäsulkeisten jälkeen alottaa kirjotuksiin lukeminen ja sitte käydä hyvällä omallatunnolla nukkumaan. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti