lauantai 23. kesäkuuta 2012

Leikkauksesta toipuminen ja juhannusNielurisaleikkaus oli reilu viikko
sitten keskiviikkona(14.6.). Toipuminen oli lyhyesti sanottuna ihan h*lvettiä.. Ja se kun sanotaan, että saa syödä nielurisaleikkauksen jälkeen jäätelöä.. Juu, saahan sitä, mutta minä en ainakaan pystyny. Enkä pysty vieläkään.. Ja ruokailut ja lääkkeiden ottamiset oli ihan silkkaa itkua ihan pelkästään kivun takia. Yhtenä päivänä en syönyt mitään muuta kun teelusikallisen hilloa ja lääkkeet.. Ja tulin mie hankkineeks ajokortinkin! Nimittäin kaks päivää leikkauksen jälkeen, täysin mykkänä.. Mutta kortti tuli ja kehujen kanssa. :) Harmillisesti nous kuume samana päivänä rasituksen taikia. Ja korkeelle nouskin.
Dieetissä ja treeniohjemlassahan ei ole tullut pysyttyä. Tosin se on ollut ihan perusteltua.. Nyt alkaa olla ekat päivät kun oikeesti on voinu tehä jotain sporttisempaa. Ennen leikkausta oli Samulin kanssa puhetta, että tavataan ja että Samuli tekee mulle henkilökohtasen sali- ja ruokaohjelman. Ja tietysti koutsaa. :) Piti nähä jo tällä viikolla, mutta en vielä puhunu sillon kun olis treffit ollu.. Nyt puhun jo aika hyvin ja kipu on hallinnassa pelkällä buranalla. Ääni on vielä vähän hassu.
 Tällä viikolla oon käyny kaks kertaa hallilla treenaamassa koirien kanssa. Oreniukselle meneminen ei onnaa työvuorojen takia. Eli pitää käydä tosiaan enemmän ite.. Nyt oon tosiaan treenannu samalla kertaa Zagan kanssa. Zagan kanssahan mie en oo treenannu saati kisannu pitkään aikaan ja pakko sanoa, että kyllä se koira miun muistin yllätti! Hyvin on menny treenit ja melkein vois pienimuotosta comebackia suunnitella. :)
Nyt vietetään juhannusta mökillä. Koirat on saanu lenkkeillä ja uida sydämmensä kyllyydestä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti